• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© LuKa Design

Org.nr. 912 536 521

TRADISJONELL BOLIG

Tradisjonell bolig fra 70 tallet ble totalforandret

Da småbarnsfamilien overtok boligen i Drammen ønsket de å gi boligen et skikkelig løft. Boligen var velholdt, men hadde utdatert standard, og familien så for seg et mer moderne og tidsriktig hjem.

Den 270 kvm store boligen var bygget i typisk 70- talls stil.  Stuen var stor og i sentrum ruvet en stor teglsteinspeis og en oljebrenner. Kjøkkenet var lite og lukket. Det var mange soverom, men dårlig med garderobeplass. I underetasjen var det en stor og praktisk peisestue, også den med en like stor teglsteinspeis i sentrum.

Vi benyttet en arkitekt til å tegne om boligen. Boligen ble kledd om, fikk ny farge, nye vinduer og det typiske karnappet, som ble påbygget på 90- tallet, ble erstattet med et mer moderne utstikk. Noen vinduer ble flyttet, og noen fjernet. Terrasser ble bygget på nytt og rekkverk i tre ble erstattet med stål og glass.

Innvendig ble romfordelingen i stor grad beholdt, men kjøkkenet ble åpnet inn til stuen ved å fjerne noen vegger. Teglsteinspeisen og oljebrenneren ble fjernet, og murveggen som stod igjen ble malt med kalkmaling. Alle overflatene ble fornyet med nye gulv og malte overflater. Panel ble erstattet med gips.  En stor bod ble til vaskerom, og bad og wc ble totalforvandlet. Inngangspartiet og døren ble nytt og ga huset et moderne og innbydende førsteinntrykk. Boligen fremstår som lys, delikat og moderne.

Show More